Isten hozott a Pécsi Biblia Babtista Gyülekezet honlapján!


Ha szeretnéd megismerni a Bibliát és Jézus Krisztust, akkor jó helyen jársz.

A Biblia Baptista Gyülekezet egy családias légkörű közösség, ahol a legfontosabb a Biblia megismerése. Hisszük, hogy Isten Szava mindenki számára érthető és mindenki életében fontos, és hogy Jézus Krisztus megismerésével megújúl az ember élete.

Hisszük, hogy a Biblia az Igazságnak nemcsak legfőbb, hanem egyetlen mércéje, és mint ilyen kizárólagos alapja a keresztyén hitnek és gyakorlatnak. Bizonyságot teszünk róla, hogy Isten Igéje a mai korban is aktuális és biztos alapot teremt a modern embert ért kihívások leküzdésében, legyen szó akár házasságról, gyermeknevelésről, lelki problémákról, anyagi nehézségekről és még számtalan dologról.

A rendszeres Istentiszteleteken és imaközösségeken kívül számos alkalmat szervezünk, ahol közösségben lehetünk egymással és az Úrral. Ezen alkalmainkon is szeretettel látunk minden vendéget! >

Alkalmainkon baba és gyermekfelügyeletet biztosítunk, ahol a gyermekek életkoruknak megfelelő bibliai tanításban részesülnek.

Isten, a Biblia, a keresztyén hit iránt érdeklődők számára személyes Bibliatanulmányozást biztosítunk, ahol egy érett keresztyén tesvérünk segít felfedezni és megérteni Isten Igéjét.

Gyülekezetünkben lehetőség van konzervatív keresztyén teológiai képzésben részt venni a dr. David Potter lelkipásztor és egyetemi tanár által vezett Bibliaiskolában. Itt mélyebb ismeretekethez lehet jutni a Bibliáról, annak keletkezéséről, magyarázatáról olyan tantárgyak keretében, mit az Ó- és Újszövetség tanulmányozása, a keresztyénség története, egyes bibliai könyvek alaposabb vizsgálata, lelki tanácsadás stb.

left column bottom