A Pécsi Biblia Baptista Gyülekezet Vendégkönyve

Biblia Baptista Gyülekezet Pécs | Vendégkönyv megtekintése | Írok a vendégkönyvbe

Oldal megjelenítése: 1/4. Oldalak száma: 1 2 3 4

Szerző: Üzenet:
Név: Bakk István
E-mail cím: palospassio@gmail.com
Bakk István: Közös imánk a keresztény Európáért (magyar, angol és német nyelven)
http://www.szozat.org/index.php/25-cimlaphirek /6374-kozos-imank-a-kereszteny-europaert
Imádko zz és gyújtsz gyertyát! Harangszóval emlékezünk 1456 óta arra, hogy Isten segítsége Nándorfehérvárott (ma Belgrád) győzelemre vitte a kereszténységet. A 2019. pedig éve lehet az Európai Alkotmányba rögzítendő kereszténységünknek, ha közös imával erősítjük egymást. A Primor Szentkatolnai Bakk Endréről elnevezett alapítvány felhívással fordul az egyesült Európa keresztény népeihez, hogy csatlakozzanak minden este 19 órakor tartandó közös imánkhoz.

Urunk, Atyánk, ki mindannyiunk élete vagy, alázatos szívvel adunk hálát neked nagy jóságodért, amit naponta tapasztalunk e földi élet során. Köszönjük Néked, hogy Szent Fiad útján áldásban és békességben egységesíted Európát. Add meg nekünk, hogy Szent Fiad által erősödjenek meg vezetőink! Képviseljenek abban, hogy szívünk és történelmünk összetartó szavát a közös európai alkotmányunkban is képviseljék, ott is kereszténnyé válhassunk. Add meg a kegyelmet, hogy az ifjúság megismerje a békét, a szabadságot, ne kerüljenek az életet eltipró zsarnokság és háború martalékaivá. Legyen minél több halandó, nő és férfi, akik megtisztult, tiszta lélekkel járják a béke és szeretet útját, mi Urunk Jézus Krisztus által. Ámen.

Prayer for a Christian Europe!
Lord God our Father, giver of live to all, we thank you with humble hearts for the goodness that we experience in our **trágár szó törölve** life on earth. Thank you that through your Son’s Holy Blessing and peace, Europe would be united. That our leaders would be strengthened by your Holy Son. And that our common European constitution may support the words from our hearts and our history to become Christian. Give us the grace that the youth would know what peace really is, and that freedom would not lead to tyranny or destruction in war. That there would be an increase of young souls who wish to be as pure as snow and follow the path of peace and love of our Lord Jesus Christ.
Amen.
István Bakk
Chairman Endre Bakk Canon Foundation
http://www.szozat.org/index.php/25-c imlaphirek/6374-kozos-imank-a-kereszteny-europaert
Unser gemeinsames Gebet für das christliche Europa!
Unser Herr, unser Vater, der du unser aller Leben bist, mit demütigem Herzen danken wir dir für deine große Güte, die wir täglich im Laufe dieses Lebens auf Erden erfahren. Wir danken dir, dass du Europa auf dem Weg des Heiligen Sohnes in Segen und in Frieden vereinst. Hilf uns, damit unsere Leiter durch den Heiligen Sohn erstarken. Sie sollen uns so vertreten, dass sie das unser Herz und unsere Geschichte zusammenhaltende Wort auch in unserer gemeinsamen, europäischen Verfassung vertreten, so dass wir auch dort zu Christen werden können. Gib uns die Gnade, damit unsere Jugend den Frieden und die Freiheit kennenlernt und nicht zur Beute der das Leben zertretenden Tyrannei und des Krieges wird. Es soll so viele reine Jungen und Mädchen wie möglich geben, die mit schneeweißer Seele den Weg des Friedens und der Liebe beschreiten, durch unseren Herrn Jesus Christus.
Amen.
István Bakk
Vorsitzender der Endre Bakk Kanoniker Stiftung
http://www.szozat.org/index.php/25-cim laphirek/6374-kozos-imank-a-kereszteny-europaertPhS Bakk István - PhS Bakk Erzsébet: A magyar Pálos-rend…
https://www.youtube.com/w atch?v=JUCgrIjw1Es
Beküldve: 2019. May. 25. Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Szerző: Üzenet:
Név: Nagyné Gabi
E-mail cím: nagynegabi21@gmail.com
Köszönöm, hogy leírtátok a tényeket és vállaljátok ez miatt a gyalázkodást. Veletek vagyok!
Beküldve: 2019. Apr. 18. Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Szerző: Üzenet:
Név: Baldrick
Értem én, hogy a gyülekezet egy célja, hogy tartsa a hívőit és erősítse a hitet, ám ezt úgy kell csinálni, hogy hamis információt adtok az embereknek?

Szinte minden amit az "evolúció vagy teremtés?" pontban írtatok téves. Bárki aki hajlandó egy kis időt szánni a téma tanulmányozásának képes ezt belátni. Terveztek sűrű bocsánatkérések közepette tenni egy korrekciót feltenni?

Bibliabaptista válasz: 1Péter 3:3-7


Beküldve: 2019. Apr. 12. Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Szerző: Üzenet:
Név: Tanult Vallásos
E-mail cím: vgabuster@gmail.com
"Nekünk semmi bajunk a tudománnyal. Isten dicsőségére szolgál az embernek megismerni a teremtés csodáját."

Majd ha bizonyítjátok, hogy terremtés volt. Ez nem történt meg 2000+ év alatt, csak a tudomány köpködése, és a tudósok eseti szintű elevenen elégetése fért bele a tevékenységbe.

"A probléma az, hogy az evolúciós elmélet nem tudományos tény, hanem egy tévedés, konkrétabban: hazugság. Ha lenne helyette más, amit az Isten gondolatától irtózó emberek a helyébe állíthatnának, megmagyarázandó a világ eredetét, már rég elfeledte volna mindenki még a nevét is."

A probléma az, hogy két példán keresztül kötsz bel az evolúcióba, elismerve azt, hogy a példák nem is jók. Az meg hazugság, hogy az evolúció egy tévedés lenne - majd ha cáfolja valaki tételesen az eddigi evolúcióbiológiai és egyéb bizonyítékokat.

Az "isten" gondolatától meg nem íartózik senki, elfér a többi meselény között, hanem az olyan okoskodó tanulatlan s****** vallásos idiótáktól undorodunk, mint amilyen te is vagy. Ti járatjátok le a kereszténységet, és miattatok utálják meg az emberek a vallást.
Beküldve: 2019. Apr. 9. Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Szerző: Üzenet:
Név: Jahve báránya
Azt szeretném kérdezni, hogy miért támadják az Evolúciót? Miért fontos maguknak belekötni a tudományba, amikor a tudomány nem foglalkozik magukkal, sem vallásokkal?

Bibliabaptista válasz: Kedves "Jahve báránya"!
Nekünk semmi bajunk a tudománnyal. Isten dicsőségére szolgál az embernek megismerni a teremtés csodáját.
A probléma az, hogy az evolúciós elmélet nem tudományos tény, hanem egy tévedés, konkrétabban: hazugság. Ha lenne helyette más, amit az Isten gondolatától irtózó emberek a helyébe állíthatnának, megmagyarázandó a világ eredetét, már rég elfeledte volna mindenki még a nevét is.


Beküldve: 2019. Apr. 6. Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Szerző: Üzenet:
Név: varga zoltan
E-mail cím: vargazoltan243@gmail.com

 

Privát üzenet. Kattints ide a megtekintéshez.


Beküldve: 2018. Dec. 25. Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Szerző: Üzenet:
Név: varga zoltan
E-mail cím: zola67@gmail.hu

 

Privát üzenet. Kattints ide a megtekintéshez.


Beküldve: 2016. Dec. 4. Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Szerző: Üzenet:
Név: Tar László Péter
E-mail cím: tarlaszlopeter@freemail.hu
Tisztelt cím!
2014.dec.7. Prédikációk cím alatt olvastam a következő gondolatot: "Ahol a bor áldások között szerepel, ott mindig alkoholmentes szőlő vagy más gyümölcsitalt kell érteni alatta."
Ez a gondolat véleményem szerint nem biblikus. Elsőként azért nem mert a gyümölcslé és a bor két különböző dolog. Másrészt a kánai menyegzőnél a násznagy ezt mondja: "Minden ember a jó bort adja fel először, és amikor megittasodtak, akkor a silányabbat." Tehát a jó bortól, amit Jézus csodatétele után ittak, meglehetett részegedni, bár egyértelmű, hogy Jézus áldásként és nem részegeskedés céljából tette a csodát. Hogy valami áldás vagy átok, az sok esetben függ a mennyiségtől. Ez különösen igaz például gyógyszerek esetében, de igaz az internetezésre, a sportra és az élet szinte minden területére. Még egy bibliai helyet had említsek, ahol biztosan alkohol tartalmú bort dicsér Jézus: Lk.5, 39: "Aki óbort ivott, az nem akar újat, mert ezt mondja: Az óbor a jó" Az óbor nem lehet alkohol nélküli ital, hiszen a gyümölcslé már kis idő után is erjedésnek indul, ez különösen igaz a meleg éghajlatú területekre, mint pl. Izráel.
Természetesen egyetértek azzal, hogy a részegeskedés méltatlan a keresztyénekhez és bűn, de a bort bizony áldásként adja az Úr, az már más kérdés hogy, ha az áldással nem úgy élünk, ahogyan azt Isten várja, akkor átokká lehet. Ilyen lehet például a házasság is.

Bibliabaptista válasz: Kedves Péter!
A borral kapcsolatos tanítás elolvasható az alábbi helyeken:
http://www.letkerdeseink.hu/index.php /a-keresztyen-es-a-bor-1-osz.html
http://www.le tkerdeseink.hu/index.php/a-keresztyen-es-a-bor-2-u sz-1.html
http://www.letkerdeseink.hu/index.php /a-keresztyen-es-a-bor-3-borivas-mertekkel.html
Itt megtalálható az is, miért nem alkoholtartalmú borokról van szó az említett két példában.
Üdvözlettel: Hoffmann József, Biblia Baptista Gyülekezet


Beküldve: 2016. Nov. 12. Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Szerző: Üzenet:
Név: "Egy olvasó"

 

Privát üzenet. Kattints ide a megtekintéshez.


Beküldve: 2016. Mar. 5. Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  
Szerző: Üzenet:
Név: Zilai Olga
E-mail cím: zilaiolga@gmail.com
Köszönöm Önöknek a reinkarn***óról szóló magyarázatot a biblia szemszögéből nézve. Sok ismerősö van,akik már egem is majdnem félre vezettek,ezzel a mesével.Köszönöm Istennek,hogy nem engedte,és ide vezetett az Önök oldalára. :-) Gyülekezetet keresek,mert itt kint nem vagyok biztonságban. Sok sikert a munkájukhoz! Tistelettel:Zilai Olga
Beküldve: 2016. Mar. 2. Üzenet törlése  Válasz az üzenetre  IP cím megtekintése  

Oldalak száma: 1 2 3 4

left column bottom