Zoli bizonyságtétele

Biblia kör az Óbudai Társaskörben
2016 adventi időszakában vette kezdetét Óbudán a Biblia-kör. Célunk, hogy Isten Igéjét családias, baráti közösségben tanulmányozzuk. Szeretnénk, hogy sokan megismerhessék a Biblia üzenetét, és személyes kapcsolatba kerülhessenek Jézus Krisztussal, a Megváltóval. Jöjjön el vasárnap, minden érdeklődőt sok szeretettel várunk! Keressen bennünket a tanfolyamteremben!

Isten már fiatal koromban megérintette a szívemet. Felismertem, milyen fontos másoknak is elmondani azt a jó hírt, ami megváltoztatta az életemet. Megértettem, hogy mekkora szükség van arra, hogy elérjük az embereket az evangélium üzenetével. Ahogy folyamatosan növekedtem és szolgáltam a gyülekezetben, egyre jobban átéreztem, mit vár el tőlem Isten. 2003-ban, egy Missziós Konferencia alkalmával Isten megmutatta, hogy Magyarország a misszióterületem. 2001-ben Biblia Iskola indult a gyülekezetünkben, melynek kurzusain sokat tanultam. 2013-ban elvégeztem ezt az iskolát, és alapfokú oklevelet szereztem. Időközben elvégeztem a fizika- és matematikatanári mesterképzést. Három évig lézerkutatásban, két évig tanárként dolgoztam. 2016-ban az amerikai Maranatha Baptista Egyetemen szereztem mesterdiplomát teológia szakon.

Gyermekkoromtól fogva azért imádkoztam, hogy Isten adjon mellém egy istenfélő feleséget, akivel közösen szolgálhatjuk Őt. Isten megválaszolta az imádságomat. 2012-ben feleségül vettem Andrásik Johannát, egy magyar baptista lelkipásztor lányát. Isten csodálatos jellemet adott neki, nagyon szeretem és hálás vagyok érte. Szintén átérzi a missziómunka szükségességét. Életünkkel együtt szeretnénk szolgálni Istent. Első gyermekünk, Dániel 2014-ben született. Jelenleg második gyermekünket várjuk.

2016-ban költöztünk Óbudára azzal a céllal, hogy Isten vezetését követve baptista gyülekezet alakuljon ebben a kerületben.


Johanna bizonyságtétele

Hívő családba születtem. Hét évesen fogadtam el Jézus Krisztust személyes Megváltómnak. Családommal rendszeresen jártunk gyülekezetbe, majd 2008-ban édesapám lett a Dunakeszi Független Baptista Gyülekezet lelkipásztora.

Miután befejeztem a középiskolát, Isten megmutatta az akaratát az életemre. Megértettem, hogy mivel életemmel Istent szeretném szolgálni, olyan emberhez kell feleségül mennem, akit Isten elhívott a lelkipásztori szolgálatra. Isten meghallgatta az imádságomat, és 2012-ben férjemmel összeházasodtunk. 2014. szeptemberében megszületett első gyermekünk, Dániel.

Nagyon örülök, hogy Istent szolgálhatjuk Óbudán, és eljuttathatjuk az evangéliumot minél több emberhez.

Ha a hallottak felkeltették az érdeklődésedet, látogass el hozzánk, vagy hívj bennünket.

left column bottom