SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGEM

Jelöld be az alábbi kérdések közül azokat, amelyeben segítségre volna szükséged.
Rövidesen megkeresünk az általad megadott módon, és megmutatjuk a Bibliából, hogy Istennek van megoldása a Te problémáidra is, mégpedig tökéletes és teljes megoldása. Isten segít bárkinek, aki kéri őt.
Vetsd fel bátran az egyéb, itt nem szereplő problémáidat is! Isten előtt nincs lehetetlen!

Kedves Látogató! Gyülekezetünk egy önfenntartó közösség, így anyagi segítségnyújtásra nincs lehetőségünk. Ilyen jellegű kérésekkel javasoljuk, hogy forduljon karitatív szervezethez, például a Baptista Szeretetszolgálathoz. Nekik az államtól kapott juttatások révén vannak forrásaik az anyagi segítségnyújtásra. A keresztyén gyülekezetek azonban nem karitatív szervezetek.
Mi el tudunk vezetni viszont Ahhoz, aki Hatalmas arra, hogy betöltse minden Őt kereső ember szükségeit. Van azonban egy feltétel: "Hanem keressétek először Istennek országát, és az ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek." (Máté 6:33) Isten azokon segít, akik Őt helyezik életükben az első helyre. Nem lehet először segítséget kérni és azt mondani, hogyha látom, hogy segít Isten, azután majd keresni fogom Őt.
Ha segítségre szorulsz, mi meg tudjuk mutatni, hogyan keresd Istent, hogyan háríthatod el azt a legnagyobb akadályt, ami most még - ha még nem tértél meg - elválaszt Tőle.

left column bottom