Bemutatkozás


Dr.David Potter és családja

David Potter keresztény családban nőtt fel, édesapja lelkipásztor volt. Főiskolai alap- és egyetemi mesterdiplomát a Maranatha Baptista Biblia Főiskolán (Maranatha Baptist Bible College, Watertown, Wisconsin, USA) szerzett.

Doktori képzését a Bob Jones Egyetemen (Bob Jones University, Greenville, Dél-Karolina, USA) végezte, ahol az Újszövetség értelmezéséből szerzett doktori fokozatot.
Egyetemi oktató volt a San Francisco Baptista Teológiai Intézetben (San Francisco Baptist Theological Seminary, San Francisco, Kalifornia, USA), ezzel párhuzamosan két gyülekezetben látott el segédlelkészi feladatot.
Meghívott előadóként tanított Indiában, Malajziában, a Fülöp-szigeteken és Romániában is.

1999 óta prédikál és tanít a Bibliából Magyarországon. Felesége Jean Foster, akivel a főiskolán ismerkedett meg. Hét gyermekük van, a legfiatalabb most is velük él Pécsett, a Pécsi Tudományegyetem hallgatója.
David Potter lelkipásztor célja, hogy a gyülekezetben egyének és családok együtt növekedjenek Krisztusban, jól ismerjék a Bibliát, valamint ösztönözve érezzék magukat arra, hogy Istennek szolgálva odaszentelt életet éljenek, és a jó hírt, az evangélium üzenetét terjesszék.

Lelkipásztornak szóló üzenetet a lelkipasztor[kukac]bibliabaptista.hu email címre küldhetsz.

left column bottom